Μηνύματα αγάπης!


Για άλλη μία χρονιά η NIVEA σε παρασύρει στο μαγικό κόσμο των παραμυθιών μέσα από τις τέσσερις μοναδικές συλλεκτικές συσκευασίες της σειράς NIVEA Creme Fairy Tales.

Οι μικροί πρωταγωνιστές της αγαπημένης σειράς έρχονται με νέες περιπέτειες. Ο Leo, η αδερφή του, η μικρή χαριτωμένη νεράιδα και ο κούνελος σε καλούν στον δικό τους πολύχρωμο κόσμο να σου δείχνουν πως τα παραμύθια δεν είναι μόνο για τα παιδιά αλλά και για όλους όσους θέλουν για λίγο να ταξιδέψουν σε έναν κόσμο μαγικό… ξέγνοιαστο και στοργικό.

Οι ιστορίες των παραμυθιών, με τις υπέροχες εικονογραφήσεις, εμπνέονται από τις βασικές αξίες της NIVEA-Φροντίδα, Απλότητα, Τόλμη, Εμπιστοσύνη–τις οποίες και μοιράζονται με παιδιά αλλά και ενήλικες μεταδίδοντας μηνύματα αγάπης, αισιοδοξίας κι ευτυχίας.

Η συλλεκτική σειρά έκανε το ντεμπούτοτης το 2015, έχει αγαπηθεί από παιδιά κι ενήλικες ενώ οι νέες συλλεκτικές συσκευασίες θα είναι διαθέσιμες στην αγορά μέχρι τέλος Ιανουαρίου.

Ανακάλυψε τις ιστορίες της Nivea Tales στο:
www.nivea.gr/nea-apo-ti-nivea/tales#

Εκτός όμως από τα παραμύθια βρες online διασκεδαστικά διαδραστικά παιχνίδια και puzzles για να γνωρίσεις καλύτερα τους μικρούς πρωταγωνιστές των NIVEATales και να ζήσεις στο δικό τους μαγικό παραμυθένιο κόσμο!

Πηγή: www.lifeguide.gr