35 ιδέες για να συνδυάσεις το δερμάτινο κολάν


Τα ρούχα μιας γυναίκας μαρτυρούν την αισθητική και το γούστο της. Το δερμάτινο κολάν είναι ένα εντυπωσιακό ρούχο που με την απαράμιλλη θηλυκότητα και την κομψή του εμφάνιση, αναδεικνύει κάθε γυναίκα. Θα σου δείξω μερικές από τις πιο εντυπωσιακές και μοντέρνες ιδέες για να ξεχωρίσεις με την άψογη σου εμφάνιση.

Το δερμάτινο παντελόνι χαρίζει σικ εμφανίσεις και ιδιαίτερο στυλ, το δε δερμάτινο κολάν, αναδεικνύει τα πόδια της γυναίκας με τον πιο όμορφο τρόπο και κερδίζει τους άλλους με το υπέροχο ξεχωριστό υλικό του. Από πουκάμισα και γόβες μέχρι flat παπούτσια και μποτάκια, θα δούμε πολλούς τρόπους για να το φορέσεις σωστά και να διαπρέψεις με την προσωπικότητα σου.

Πώς να φορέσεις το δερμάτινο κολάν

Με πουκάμισο

Το πουκάμισο χαρίζει στο δερμάτινο παντελόνι μια ανάλαφρη ποιότητα και δημιουργεί ένα σικάτο σύνολο. Συνδύασε το με φλατ παπούτσια για πιο casual ντύσιμο, ή με γόβες για πιο επίσημο και θηλυκό. Να είσαι σίγουρη πως θα εντυπωσιάσεις τους πάντες με το στυλ σου.

Με γόβες


Το δερμάτινο κολάν συνδυασμένο με γόβες, αποκτά μία άκρως θηλυκή εικόνα που αποπνέει δυναμικότητα και σιγουριά! Μην διστάσεις να το συνδυάσεις με μία φλούο γόβα ή κάποια σε έντονο χρωματισμό. καθώς έτσι θα αποκτήσει ένταση το ντύσιμο και ηχηρή προσωπικότητα. 

                                         Με φλατ παπούτσια

Τα φλατ παπούτσια διακρίνονται για το άνετο στυλ τους και την νεανική χροιά που χαρίζουν. Συνδυασμένο με δερμάτινο κολάν, το ντύσιμο αποπνέει μοντέρνα διάθεση και ξεχωρίζει για το στυλ του.

Με μποτάκια

Ιδανική λύση για όλες, καθώς τα μποτάκια μπορούν να είναι και άνετα και άκρως θηλυκά. Μπορείς να το συνδυάσεις με ένα μποτάκι σε έντονο χρωματισμό για μοντέρνα διάθεση ή με ένα σκούρο για πιο σικ look. Ότι στυλ σε μπότα και αν επιλέξεις, ο συνδυασμός αυτός είναι από τους πιο αγαπημένους και διαδεδομένους σε όλες τις γυναίκες.

Ανέδειξε το δερμάτινο κολάν με τα αξεσουάρ και τα παπούτσια που αγαπάς και ξεχώρισε σε κάθε σου εμφάνιση με αυτό το must ρούχο για όλες τις γυναίκες. 

Πηγή: www.ediva.gr