Cara Delevingne: Το νέο πρόσωπο του Dior



To πανέμορφο top model αφήνει για λίγο τις πασαρέλες, που την καθιέρωσαν διεθνώς, για να πρωταγωνιστήσει στην καμπάνια της νέας σειράς περιποίησης, Capture Youth, που φέρει την υπογραφή του γαλλικού οίκου. Πρόκειται για μια ολοκαίνουργια σειρά φροντίδας για την επιδερμίδα, η οποία περιλαμβάνει 5 αντιγηραντικά σέρουμ για κάθε ανάγκη επιδερμίδας.

Η νέα σειρά απευθύνεται στη γενιά των millennials, αλλά και εκείνων, που είναι 30+, και θέλουν να ξεκινήσουν από νωρίς την καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών, που προκαλούν τη γήρανση του δέρματος.

Η διαδρομή της Cara…

H βρετανίδα καλλονή φοίτησε στη γνωστή σχολή Bedales, ενώ πολύ σύντομα, και σε νεαρή ακόμη ηλικία, ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο, περπατώντας στις πιο δημοφιλείς πασαρέλες σχεδιαστών, ενώ παράλληλα φιλοξενήθηκε στα μεγαλύτερα εξώφυλλα περιοδικών μόδας στον κόσμο. Η τόλμη και η ειλικρίνεια, που την χαρακτηρίζουν, την καθιστούν ένα από τα πιο δημοφιλή fashion icon.

Πρόσφατα, έκανε και το ντεμπούτο της στην υποκριτική, υποδυόμενη απαιτητικούς ρόλους, όπως αυτός στο «Suicide Squad», το 2016, όπου εμφανίζεται δίπλα στους Will Smith, Margot Robb και Jared Leto. Φέτος, την είδαμε στο ρόλο της Laureline, στο «Valerian and the City of a Thousand Planets», του Λυκ Μπέσσον, ενώ ακόμη έχει ξεχωρίσει για τη συμμετοχή της στην ταινία, "TulipFever", του JustinChadwick.

Θυμήσου: Η σειρά Capture Youth αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2018. 

Πηγή: www.lifeguide.gr