Πες αντίο μαύροι κύκλοι!


Σου λείπει ύπνος; Είσαι κουρασμένη; To ξέρεις ότι αυτά τα μηνύματα εκπέμπονται από τη κατάσταση της επιδερμίδας σου; Το να αλλάξεις κάποιες συνήθειες είναι δύσκολο. Το πιο εύκολο για εσένα είναι να αλλάξεις τη φροντίδα σου. Τώρα, μπορείς να σβήσεις αυτά τα σημάδια με το νέο Instant Full Cover Concealer της Bobbi Brown Cosmetics.

Πρόκειται για ένα καλυπτικό κονσίλερ, που καμουφλάρει τέλεια τους μαύρους κύκλους και προσθέτει λάμψη στο βλέμμα σου! Mε ανάλαφρη σύνθεση, φωτίζει, έχει μεγάλη διάρκεια και το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό, σαν να κοιμήθηκες 8 ολόκληρες ώρες!

Μάθε για την καινοτομία

Χάρη στη μοναδική τεχνολογία, Triple Matrix, που περιέχεται στη σύνθεσή του, χαρίζει πλήρη κάλυψη στις ατέλειες. Τα εκχυλίσματα Rare Indian Tree και Palm Kernel της φόρμουλας συμβάλλουν στην άμεση απορρόφησή του προϊόντος, ενώ παράλληλα λειαίνουν και μειώνουν την ένταση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων από την επίμαχη περιοχή. Τέλος, το εύκαμπτο βουρτσάκι του εγγυάται τέλεια εφαρμογή.

Εφάρμοσέ το σωστά

Τοποθέτησε μία μικρή ποσότητα σε όλη την περιοχή κάτω από τα βλέφαρα, μέχρι τη γραμμή των βλεφαρίδων. Στη συνέχεια ταμπονάρισε απαλά με τα δάκτυλά σου για να γίνει το προϊόν ένα με την επιδερμίδα σου. Για έντονους μαύρους κύκλους, μπορείς να εφαρμόσεις μια επιπλέον στρώση, που θα σου χαρίσει τέλεια κάλυψη και λαμπερό βλέμμα.

-Διατίθεται σε 15 αποχρώσεις: Porcelain, Ivory, Warm Ivory, Sand, Cool Sand, Beige, Warm Beige Natural, Natural Tan, Warm Natural, Honey, Warm Honey, Golden, Almond και Chestnut, που συνδυάζονται τέλεια με τα foundations της Bobbi Brown Cosmetics. Θα το βρεις στα σημεία πώλησης της Bobbi Brown Cosmetics. 

Πηγή: www.lifeguide.gr