Δούκισσα Νομικού: Εξομολόγηση για σύζυγο κι εγκυμοσύνη


Η Δούκισσα Νομικού, με αφορμή την ονομαστική γιορτή του συζύγου της, παραδέχθηκε για πρώτη φορά την εγκυμοσύνη της μέσα από ένα κείμενο στο προσωπικό της blog.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια έγραψε: «Με ξέρεις πια. Ξέρεις πως δεν τα πάω καλά με τις δημόσιες, προσωπικές εξομολογήσεις. Έχεις καταλάβει πως κάποια πράγματα τα κρατάω πρώτα για εμένα. Για να τα ζήσω, να τα απολαύσω ή να τα προστατέψω, μέχρι να νιώσω σίγουρη και έτοιμη να τα μοιραστώ. Εσύ βέβαια, με έναν μαγικό τρόπο, πάντα τα ξέρεις όλα. Και απλά με περιμένεις, κλείνοντας μου συνωμοτικά το μάτι. Σήμερα, λοιπόν, ήρθε η στιγμή να σου κλείσω εγώ το μάτι. Στη γιορτή του άντρα μου, του άντρα που ερωτεύομαι και παθιάζομαι μαζί του και θαυμάζω κάθε μέρα όλο και πιο πολύ. "Μα υπάρχει πιο πολύ;", αναρωτιέμαι. Κι όμως, υπάρχει».

Και συνέχισε: «Ναι, πολύς έρωτας. Βλέπεις, την πρώτη φορά που τον κοίταξα και μου χαμογέλασε, φτερούγισε η καρδιά μου. Κατάλαβα πως αυτός είναι ο άντρας της ζωής μου. Μηδένισα το κοντέρ. Η ζωή μου άρχισε ξανά από την αρχή. Τώρα, κάθε φορά που μου χαμογελάει φτερουγίζουν δύο καρδιές μέσα μου... Η δική μου και του μωρού μας. Ναι, η οικογένειά μας θα μεγαλώσει. Και ανυπομονούμε πολύ γι' αυτό! Χρόνια πολλά στον πιο υπέροχο άνθρωπο που έχω γνωρίσει. Σε εσένα που μου έχεις χαρίσει το πολυτιμότερο δώρο! Σε λατρεύω!». 

Πηγή: www.govastileto.gr