Ο νέος «πόλεμος» κατά της λιπαρότητας


Η λιπαρότητα και η ακμή οφείλονται σε πολλούς παράγοντες και δεν κάνουν διάκριση σε φύλο ή ηλικία.

Σύμφωνα με στοιχεία ερευνών, σήμερα, το 20% του πληθυσμού ηλικίας 18-44, ταλαιπωρούνται από ακμή, ενώ το ποσοστό αυτό αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο στο ηλικιακό γκρουπ 18-24.

Τόσο στην εφηβεία, όσο και στους ενήλικες, οφείλεται κυρίως σε ορμονικά προβλήματα, χαρακτηρίζεται από αντιαισθητικές γυαλάδες στο πρόσωπο και ευθύνεται για τη δημιουργία ατελειών, όπως τα σπυράκια και τα μαύρα στίγματα.

Πολλαπλές ανάγκες

Οι άνθρωποι, που ταλαιπωρούνται από λιπαρότητα, έχουν ανάγκη την εξυγίανση του δέρματός τους και τη ρύθμιση των λιπαρών εκκρίσεων, ώστε να αποτρέψουν τα χειρότερα για την επιδερμίδα τους. Στην υπηρεσία αυτών των αναγκών, υπάρχουν αρκετά και αποτελεσματικά προϊόντα, τα οποία συνθέτουν το οπλοστάσιο της καθημερινής τους φροντίδας.

Όλα σε ένα

Τι θα έλεγες, όμως, εάν μάθαινες ότι ήρθε ένα αποτελεσματικό προϊόν, το οποίο εστιάζει στον έλεγχο της λιπαρότητας και των διεσταλμένων πόρων; Να, λοιπόν, που η La Roche Posay, για να κάνει πιο εύκολη τη ζωή σου, προτείνει μία νέα καινοτομία: το Serozinc, ένα mist με ψευδάργυρο, ιδανικό για άνδρες και γυναίκες, που συγκεντρώνει στη σύνθεσή του σμηγματορυθμιστικές, αντιφλεγμονώδεις, επουλωτικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Πώς χρησιμοποιείται

Χάρη στην εύκολη και βολική συσκευασία του, μπορείς να το έχεις κάθε στιγμή μαζί σου, για άμεση ανανέωση και φρεσκάδα στην επιδερμίδα σου. Επιπλέον:

  • Είναι ιδανικό αμέσως μετά τον καθαρισμό και πριν την κρέμα φροντίδας σου.
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν βάση για το μακιγιάζ.
  • Πάνω από το μακιγιάζ, για να απορροφήσει τη λιπαρότητα και να σου εξασφαλίσει ματ αποτέλεσμα.

Πηγή: www.lifeguide.gr