Διεθνές Συνέδριο Αισθητικής Ιατρικής-Αναίμακτης Χειρουργικής


Η πρώτη εταιρία Αισθητικής Ιατρικής και Αναίμακτης Χειρουργικής στην Ελλάδα (SAMNAS) διοργανώνει το 2ο Διεθνές Συνέδριο Αισθητικής Ιατρικής και Αναίμακτης Χειρουργικής, στην Αθήνα, στο Ευγενίδειο Ίδρυμα στις 17 και 18 Νοεμβρίου του 2017.

Το συνέδριο τελείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και με τη στήριξη της EMA (European Medical Association), του Πανεπιστημίου του Camerino (UNICAM) και της Ελληνικής Ακαδημίας Ιαματικής Ιατρικής (Academy of Thermal Medicine).

Διεθνούς φήμης γιατροί, όλων των ειδικοτήτων από όλο τον κόσμο θα παραβρεθούν στην χώρα μας για να μιλήσουν για νέες πρωτοποριακές τεχνικές στην Αισθητική Ιατρική καθώς και να εφαρμόσουν live τις νέες τάσεις και τεχνικές στην Αισθητική Ιατρική μέσα από τα 13 Workshops που θα πραγματοποιηθούν παράλληλα με τις ομιλίες κατά τη διάρκεια του συνεδρίου.

Στα πλαίσια της προώθησης της χώρας μας ως έναν ιδανικό προορισμό Ιατρικού Τουρισμού, μετά το πέρας του συνεδρίου διοργανώνονται 2 παράλληλες εκδρομές για τους σύνεδρους σε Αθήνα και Ναύπλιο. Έτσι θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν, να γευτούν, να θαυμάσουν τις ομορφιές της Ελλάδας, της χώρας που αποτελεί τη μητέρα όλων των επιστημών και της κορυφαίας αυτών, την Ιατρική!  

Πληροφορίες για το συνέδριο:

Site: www.softsurgeryconference2017.com
Facebook Page: www.facebook.com/SoftSurgeryConference2017Greece