Ποια γυναικεία ρολόγια είναι φέτος στη μόδα



Τα γυναίκεια ρολόγια αποτελούν πλέον απαραίτητο αξεσουάρ στην εμφάνιση. Υπάρχουν αμέτρητα σχέδια που μπορείς να βρεις στην αγορά. Κάθε ρολόι ξεχωρίζει για το μοναδικό του σχεδιασμό, τα χρώματα και το σχήμα του καθώς μπορεί να δώσει κύρος στην εμφάνιση σου.


Η επιλογή του κατάλληλου ρολογιού μπορεί να είναι αρκετά δύσκολη υπόθεση λόγω αυτής της μεγάλης ποικιλίας. Η ediva.gr βρίσκεται εδώ για να σε βοηθήσει δίνοντας σου τα καλύτερα trends στα γυναικεία ρολόγια για το 2018 για να είσαι μέσα στη μόδα ακόμη και στις τελευταίες λεπτομέρειες της εμφάνισης σου.

 

Τα καλύτερα trends στα γυναικεία ρολόγια για το 2018!


Ρολόγια με διακοσμητικά καντράν


                                                          

Τα γυναικεία ρολόγια με διακοσμητικά καντράν βρίσκονται στην αγορά εδώ και αρκετό καιρό. Μπορεί να βρεις καντράν διακοσμημένα με πέτρες για περισσότερη λάμψη για να ξεχωρίζεις ανάμεσα στο πλήθος. Τα περισσότερα ρολόγια αυτού του είδους είναι σε ασημί χρώμα με φαρδιά λουράκια. Εκτός, όμως, από τις πέτρες μπορείς να βρεις και διάφορα άλλα σχέδια για να δώσεις ένα διαφορετικό στυλ στην εμφάνιση σου.


Γυναικεία ρολόγια με λάμψη


Τα λουράκια τα οποία είναι καλυμμένα με χρυσό, ασήμι ή κάποιο άλλο χρώμα που γυαλίζει σε συνδυασμό με ένα μοντέρνο καντράν είναι μία από τις τάσεις που πολλές γυναίκες επιλέγουν. Μπορούν να προσφέρουν λάμψη στα χέρια σου ενώ μπορείς να τα φορέσεις σε διάφορες περιστάσεις.


Ρολόγια με πετράδια


                                             
                                                    

Στις γυναίκες αρέσουν τα κοσμήματα. Γιατί, λοιπόν, να μη φορέσεις ένα ρολόι διακοσμημένο με πέτρες; Τα ρολόγια αυτά έχουν συνήθως μπρασελέ, πετράδια επάνω στο καντράν ή κι επάνω στο λουράκι τους. Όσο για το χρώμα; Για να αποτελέσουν το κατάλληλο κόσμημα, μόνο χρυσά θα μπορούσαν να είναι.


Γυναικεία ρολόγια με λουράκι & αλυσίδα


                                                        

Η ανάμιξη ενός ρολογιού με δερμάτινο λουράκι με αλυσίδα είναι μια τάση που θα φορεθεί πολύ φέτος. Αυτά τα ρολόγια μπορείς να τα τυλίξεις γύρω από το χέρι σου περισσότερες από μία φορές. Είναι ένα σχέδιο ιδιαίτερα θηλυκό και μοντέρνο, το οποίο θα προσθέσει λάμψη στο χέρι σου.


Smart ρολόγια


Τα smart ρολόγια είναι μία από τις τελευταίες τάσεις και είναι αρκετά δημοφιλής. Αν σου αρέσει η τεχνολογία, αυτά είναι τα ιδανικά ρολόγια για εσένα. Μπορείς να τα συγχρονίσεις με το smartphone σου και να είσαι σίγουρη ότι θα επωφεληθείς πολύ τη χρήση τους.


Πηγή: www.ediva.gr