15 ιδέες για χτενίσματα με κορδέλαΤα διάφορα αξεσουάρ για τα μαλλιά ήταν ανέκαθεν στη μόδα. Κάποιο κοκαλάκι, ένα λαστιχάκι με σχέδιο, ένα λουλούδι. Τον τελευταίο καιρό έχει έρθει ξανά πολύ στη μόδα η κορδέλα. Είτε αυτή είναι σε φαρδιά μπαντάνα να πιάνει όλο το κεφάλι, είτε μια μικρή διακριτική κορδέλα που ολοκληρώνει το look σου.


Εμπνευσμένη, λοιπόν, από την τάση αυτή, σου ετοίμασα μια συλλογή από ιδέες για χτενίσματα με κορδέλα. Σε διαφορετικά στυλ. Πιο καθημερινά, πιο επίσημα αλλά και άκρως καλοκαιρινά looks που θα λατρέψεις. 

 Χτενίσματα με κορδέλαΕίναι απίστευτο πως μόνο ένα τόσο απλό αξεσουάρ μπορεί να δώσει εντελώς άλλο στυλ σε όλο το ντύσιμο. Είναι σαν το πιο απλό καθημερινό casual outfit σου να το πηγαίνει ένα επίπεδο παραπάνω. Το καλύτερο είναι ότι μπορείς να το κάνεις με τα μαλλιά σε κότσο, αλογοουρά αλλά και λιτά.

 


Κάτι ακόμα που με συναρπάζει είναι ότι δεν είναι ένα αξεσουάρ που χρειάζεται απαραίτητα να αγοράσεις. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις παλιά φουλάρια και κορδέλες. Σε οποιοδήποτε χρώμα ή σχέδιο, δεν έχει σημασία. Επίσης, ολοκληρώνει και το boho style χωρίς να προσθέτει πολύ φασαρία στο outfit!Βέβαια, αν θέλεις κάτι πιο ιδιαίτερο, τότε θα πρέπει να ψάξεις στην αγορά. Εκτός αν πιάνουν τα χέρια σου και μπορείς να κάνεις την δική σου κορδέλα. Όπως και να έχει, η κορδέλα πιστεύω πως προσθέτει θηλυκότητα και μια δόση μυστηρίου και δυναμισμού. Τόλμησε να το δοκιμάσεις! Δες επίσης τα 20 hairstyles για να μην ζεσταίνεσαι το καλοκαίρι!


Πηγή: www.ediva.gr