8 τρόποι να δέσεις το φουλάρι σου το καλοκαίρι

Το φουλάρι είναι από τα πιο must γυναικεία αξεσουάρ για το καλοκαίρι. Είναι ο ιδανικός τρόπος να κρατήσεις τα μαλλιά μακριά από το πρόσωπό σου και να δείχνεις πάντα στυλάτη.

Δυστυχώς όμως, πολλές είναι οι γυναίκες που δε γνωρίζουν πώς να το φορέσουν με έναν πιο διαφορετικό και μοντέρνο τρόπο, με αποτέλεσμα να μη δείχνουν και τόσο εντυπωσιακές.

Για να μπορέσεις λοιπόν να ξεχωρίσεις με το συγκεκριμένο αξεσουάρ, επέλεξε έναν από τους υπέροχους τρόπους δεσίματος που ακολουθούν!

Αφρικάνικο στυλ

Αυτό είναι ένα πολύ ωραίο στυλ για την παραλία και ταιριάζει απίστευτα με τα αέρινα φορέματα και τα καφτάνια.

Θα πρέπει λοιπόν να μαζέψεις τα μαλλιά σου κότσο και να τυλίξεις το κεφάλι σου γύρω-γύρω με το φουλάρι, κάνοντας μπροστά τον κόμπο. Έπειτα, θα πρέπει να γυρίσεις προς τα μέσα τις άκρες από τον κόμπο, ώστε να μην προεξέχουν.

Φόρεσέ το σαν κορδέλα

Ό,τι πιο απλό μπορείς να κάνεις, είναι να διαλέξεις ένα αρκετά όμορφο κομμάτι, που να ταιριάζει φυσικά με το ντύσιμό σου και να το δέσεις στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου, σα να φοράς κορδέλα.

Κάνε έναν μπροστινό κόμπο

Εδώ τώρα, θα πρέπει να κάνεις μπροστά και ψηλά στο κεφάλι ένα μικρό και σφιχτό κόμπο, βάζοντας από μέσα τις άκρες.

Κάνε ένα φιόγκο στο πλάι

Το συγκεκριμένο style είναι πολύ θηλυκό και ρομαντικό. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι αντί αυτή τη φορά να κάνεις έναν κόμπο, να κάνεις ένα φιόγκο στο πλάι. Πιο όμορφο αποτέλεσμα θα έχεις αν επιλέξεις να έχει κάποιο φωτεινό χρώμα.

Φτιάξε ένα λουλούδι

Αντί για το φιόγκο τώρα έχουμε το λουλούδι. Είναι από τους πιο μοντέρνους τρόπους δεσίματος και σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα όλων.

Στην ουσία είναι ένας ανοιχτός κόμπος, τον οποίο δε θα πρέπει να σφίξεις, αλλά να τον αφήσεις πιο χαλαρό. Στη συνέχεια, θα πρέπει να το δέσεις στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου και να γυρίσεις τις άκρες μέσα από τα πλαϊνά.

Πειρατικό στυλ

Το πειρατικό στυλ είναι ο τρόπος που δένεις την μπαντάνα. Ό,τι καλύτερο για να προστατέψεις τα μαλλιά σου από τον ήλιο και για να έχεις ένα εναλλακτικό outfit.

Πέρασέ το μέσα από την πλεξούδα σου

Αυτή είναι σίγουρα η πρόταση που λατρεύουμε όλες μας, μιας και συνδυάζουμε το αξεσουάρ των μαλλιών μας με το χτένισμα μας. Όπως βλέπεις, θα πρέπει να το φορέσεις αφήνοντάς το μακρύ από τη μία πλευρά και να το περάσεις μέσα στην πλεξούδα σου.

Τύλιξέ το γύρω από τον ψηλό σου κότσο

Τέλος, ακόμη ένας συνδυασμός με χτένισμα είναι και αυτός εδώ, μόνο που αυτή τη φορά θα πρέπει να κάνεις έναν ψηλό κότσο και να τυλίξεις γύρω του το μαντήλι σου, σταθεροποιώντας το στο πίσω μέρος.

Πηγή: www.ediva.gr