Τα καλύτερα λευκά φορέματα για το καλοκαίρι


Τα λευκά φορέματα φοριούνται ιδιαίτερα το καλοκαίρι. Είτε θέλεις να αντικαταστήσεις ένα παλιό, αγαπημένο σου φόρεμα, είτε χρειάζεσαι έμπνευση για ένα καινούριο look, δες τις παρακάτω προτάσεις.

Λευκά shift φορέματα

Τα shift φορέματα είναι ένα ρούχο που μπορεί να φορεθεί πολύ εύκολα, χρησιμοποιώντας κατάλληλα αξεσουάρ. Παράλληλα το σχήμα του σου δίνει άνεση, την οποία χρειάζεσαι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Τα φορέματα αυτά είναι κατάλληλα για τις γυναίκες που έχουν αθλητικό σωματότυπο. Η φαρδιά του σιλουέτα "χαϊδεύει" το σώμα, αλλά δεν τονίζει τις καμπύλες ή τη μέση. Αν θέλεις να αναδείξεις τους δικεφάλους σου, αυτό είναι το ιδανικό φόρεμα για εσένα.



Λευκά βραδινά φορέματα

Ειδικά για το καλοκαίρι, τα βραδινά φορέματα σε λευκό χρώμα δίνουν μια αίσθηση φρεσκάδας και κομψότητας. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι να αποφύγεις τη δαντέλα για να μην παραπέμπει το φόρεμά σου σε κάποιο νυφικό και καλό θα ήταν να μη φορέσεις λευκό φόρεμα στο γάμο της καλύτερής σου φίλης.

Τα φορέματα αυτά είναι ιδανικά για κάθε τύπο σώματος. Απλά ψάξε να βρεις ένα φόρεμα που σου ταιριάζει. Αν έχεις αθλητικό σώμα, τότε επέλεξε ένα φόρεμα που "χαϊδεύει" τις καμπύλες σου και δείχνει λίγο δέρμα.

Αν θέλεις να αποκαλύψεις περισσότερα σημεία του σώματός σου, ψάξε για φορέματα που επικεντρώνουν την προσοχή στα αγαπημένα σου σημεία, όπως για παράδειγμα στην ανοιχτή πλάτη ή σε ένα μεγαλύτερο άνοιγμα στο λαιμό.

 



Λευκά body-con φορέματα

Τα body-con φορέματα είναι απόλυτα sexy, καθώς αγκαλιάζουν και αναδεικνύουν όλο το σώμα. Έχουν δημιουργηθεί για αυτό ακριβώς το λόγο-να τονίσουν το σώμα σου και ανάλογα με το ύφασμα και το σχέδιο μπορείς να τα φορέσεις σε κάθε περίσταση.

Είναι ιδανικά για να τονίσουν και να δημιουργήσουν καμπύλες. Η εφαρμοστή σιλουέτα τους δε σε αφήνει να κρύψεις πολλά σημεία, αλλά παράλληλα σου επιτρέπουν να παίξεις με τις καμπύλες σου.



Λευκά maxi φορέματα

Τα maxi φορέματα φοριούνται όλες τις ώρες επειδή είναι άνετα και κολακεύουν κάθε γυναίκα. Με τη σωστή εφαρμογή και τα διακοσμητικά, μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Τα maxi φορέματα είναι ιδανικά για κάθε τύπο σώματος, απλά πρέπει να βρεις αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο. Αν θέλεις να είσαι καλυμμένη μέχρι επάνω, ψάξε για ένα φόρεμα με μακριά μανίκια.

Αν θέλεις να αναδείξεις τις καμπύλες σου, επέλεξε ένα πιο εφαρμοστό φόρεμα, ενώ αν θέλεις να τονίσεις το σωματότυπό σου που είναι σε μορφή κλεψύδρας, βρες ένα που στενεύει στη μέση και είναι πιο φαρδύ στα υπόλοιπα σημεία.



Λευκά φορέματα fit & flare

Αυτά τα φορέματα είναι απολύτως θηλυκά. Λατρεύουμε το γεγονός ότι έχουν ένα πολύ γλυκό και κοριτσίστικο σχήμα που τονίζει το σώμα σου.

Τα φορέματα αυτά είναι ιδανικά για τις γυναίκες που έχουν το σωματότυπο της κλεψύδρας και έχουν ή θέλουν να δημιουργήσουν καμπύλες.

 

Λευκά shirtdress φορέματα

Τα shirtdress φορέματα είναι κάτι μεταξύ πουκαμίσου και φορέματος. Είναι ιδανικά τόσο για τη δουλειά, όσο και για οποιοδήποτε άλλο γεγονός. Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να το συνδυάσεις με τα κατάλληλα αξεσουάρ.

Μπορεί να το φορέσει κάθε γυναίκα, ανεξάρτητα από το σώμα της. Τα shirtdress φορέματα μπορούν να κολακεύσουν κάθε γυναίκα, αρκεί να επιλέξεις το κατάλληλο σχήμα. Αν έχεις καμπύλες, επέλεξε ένα φόρεμα σε γραμμή Α. Αν έχεις πιο ανδρικό σώμα, τότε θα έπρεπε να αγοράσεις ένα φόρεμα που είναι πιο στενό.

Πηγή: www.ediva.gr