10 συμβουλές μακιγιάζ για γυναίκες με γυαλιά

Είναι δύσκολο να τονίσεις το βλέμμα σου φορώντας τα γυαλιά, εκτός βέβαια και αν έχεις ακολουθήσει μερικές αρκετά αποτελεσματικές συμβουλές μακιγιάζ.

Φυσικά, είναι εξίσου σημαντικό και το να φοράς γυαλιά που ταιριάζουν στο σχήμα του προσώπου σου, αλλά τα tips μακιγιάζ που θα δεις στη συνέχεια θα σε κάνουν σίγουρα να δείχνεις πάντα εντυπωσιακή, χωρίς υπερβολική προσπάθεια!

Κάνε ουδέτερο μακιγιάζ

Το ουδέτερο, φυσικό μακιγιάζ ματιών είναι ο καλύτερος τρόπος για να αναδείξεις τα μάτια σου, φωτίζοντάς τα και κάνοντάς τα να φαίνονται πιο έντονα πίσω από τα γυαλιά σου. Ειδικά αν έχεις ανοιχτόχρωμα μάτια, δε θα πρέπει να κάνεις υπερπροσπάθειες για να είναι στο κέντρο της προσοχής.

Χρησιμοποίησε έντονο κραγιόν

Εφ'όσον οι σκιές που θα χρησιμοποιήσεις θα είναι σε ουδέτερους τόνους, μπορείς να παίξεις με έντονα κραγιόν, όπως είναι το κόκκινο και το φούξια, για να τραβήξεις την προσοχή όλη στα χείλη σου.

Βάλε αρκετή μάσκαρα

Η μάσκαρα θα σε βοηθήσει να ανοίξεις το βλέμμα σου και να φαίνονται τα μάτια σου πιο μεγάλα. Οπότε φρόντισε να χρησιμοποιήσεις πρώτα ένα ψαλιδάκι για τις βλεφαρίδες σου και έπειτα 2-3 στρώσεις από την αγαπημένη σου μάσκαρα.

Βάλε gel eyeliner

Το gel eyeliner είναι αρκετά εύκολο στην χρήση του, αρκεί να κάνεις λεπτές γραμμές. Είναι ένας αρκετά εύκολος τρόπος για να τονίσεις τα μάτια σου και να δείχνεις υπέροχη όλη τη μέρα.

Βάλε ρουζ

Το ρουζ, εκτός του ότι θα σε κάνει να δείχνεις πιο φρέσκια και αναζωογονημένη, θα τραβήξει τα βλέμματα επάνω στο υπέροχο σου δέρμα και όχι τόσο στα μάτια σου.

Βάλε shimmer στο κάτω βλέφαρο

Με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρεις να φωτίσεις το βλέμμα σου και να το κάνεις να φαίνεται πιο ψηλά σε σχέση με το σκελετό των γυαλιών σου.

Δώσε σχήμα στα φρύδια σου

Τα φρύδια μας παίζουν εξίσου σημαντικό ρόλο, μιας και είναι η κορνίζα των ματιών μας. Οπότε, για να μην "καταπιούν" τα γυαλιά σου όλο το σχήμα των ματιών σου, φρόντισε να είναι καλοσχηματισμένα.

Χρησιμοποίησε highlighter στα μάτια σου

Φώτισε την περιοχή κάτω από τα μάτια σου χρησιμοποιώντας highliter, ώστε να δείχνουν τα μάτια σου μεγαλύτερα πίσω από τα τζάμια των γυαλιών σου.

Περιποιήσου την επιδερμίδα σου

Η περιποίηση της επιδερμίδας σου παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, ώστε να φαίνεται το πρόσωπο σου λαμπερό και καθαρό και να μην αποσπά την προσοχή από τα μάτια σου.

Τόνισε τα ζυγωματικά σου

Τονίζοντας τα ζυγωματικά σου θα μπορέσεις να τραβήξεις όλη τη φωτεινότητα ψηλά στα μάτια σου και να τονίσεις τα όμορφά σου χαρακτηριστικά.

Πηγή: www.ediva.gr