Έξυπνα tips για διοργάνωση παιδικού πάρτι

Έχει το παιδί σας γιορτή, γενέθλια ή θέλετε απλά να κάνετε χωρίς κάποια ιδιαίτερη αφορμή ένα παιδικό πάρτι και ανησυχείτε ότι θα κοστίσει πολύ ακριβά; Το mother.gr προτείνει λύσεις για να κάνετε κάτι πολύ καλό, χωρίς να δώσετε μια περιουσία!

  • Μπορεί να είναι πιο φαντεζί και πιο διασκεδαστικό για τα παιδάκια, όμως το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε να γίνει στο σπίτι σας παρά σε έναν παιδότοπο.

  • Τι κι αν το παιδί σας είναι άκρως κοινωνικό και θέλει να καλέσει σχεδόν όποιον γνωρίζει και δε γνωρίζει; Εσείς δεν έχετε παρά να εξηγήσετε στο μικρό σας ότι θα καλέσετε μόνο τους φίλους του και κάποιους συγγενείς και αυτό θα έχει διπλό όφελος: εκτός από το ότι θα υπάρχει μεγαλύτερη οικειότητα μεταξύ των παιδιών με δεδομένο ότι γνωρίζονται πολύ καλά, δε θα μπείτε και σε περιττά έξοδα.

  • Μείνετε μακριά από τη λογική ότι είναι απαραίτητος ένας κλόουν ή άλλος διασκεδαστής για τα παιδιά και αφήστε ελεύθερη τη φαντασία σας για να βρείτε δικές σας ιδέες να εκπλήξετε τα παιδιά.

  • Αν έχετε αποφασίσει να κάνετε δωράκια σε καθέναν από τους μικρούς καλεσμένους, θα ήταν καλή ιδέα να ζητήσετε από το παιδάκι σας να φτιάξει κάτι για τους φίλους του. Έτσι και περισσότερο θα το εκτιμήσουν και περιττά έξοδα θα γλιτώσετε σε σχέση με το να αγοράζατε δώρα.

Να ξεκαθαρίσουμε ότι με τις παραπάνω συμβουλές δεν έχουμε σκοπό να σας παροτρύνουμε να διοργανώσετε ένα πάρτι με χαμηλό κόστος, απλά προτείνουμε ιδέες να το πετύχετε αν ήδη το σκέπτεστε έτσι.